A Capelli wint derde prijs bij de Classic FM korencompetitie!

Na het succes op Schiermonnikoog heeft Vocaal Ensemble A Capelli nu ook  de derde plaats bij de Classic FM korencompetitie behaald. Hiermee was zij het beste koor van Noord Nederland! De vijf koren die de hoogste waardering kregen zijn vrijdag 12 november te horen geweest op Classic FM.

Voor meer informatie en om het filmpje te bekijken: Classic FM korencompetitie

Comments are closed.

hogan outlet hogan outlet online louboutin pas cher louboutin pas cher tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet