A Capelli wint Goldenes Diplom

In juli 2011 werd door A Capelli een Goldenes Diplom behaald op het sterk bezette 7e Internationale Johannes Brahms koorfestival in het Duitse Wernigerode. Aan dit festival deden allerlei koren van over de hele wereld mee: van close harmony tot chinese schoolkoren. A Capelli nam het op tegen zeer getalenteerde vocaal ensembles uit Denemarken, Duitsland en België.

Comments are closed.

hogan outlet hogan outlet online louboutin pas cher louboutin pas cher tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet