Jubileumconcert

Vocaal Ensemble A Capelli kijkt terug op een zeer geslaagd jubileumconcert. We willen graag zowel de solisten, ‘The Queen’s Consort’, stadsdichter Joost Oomen en componist Chiel Busscher bedanken voor hun bijdrage aan dit feestje van A Capelli. Daarnaast bedanken we natuurlijk ons trouwe publiek voor 5 jaar support. We hopen u de komende jaren nog vaak bij onze concerten te mogen begroeten!

poster-webversie.jpg

Comments are closed.

hogan outlet hogan outlet online louboutin pas cher louboutin pas cher tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet